Organizers special guest Uffe Steen - DK

Copenhagen Blues Festival 2006

Organizers
& special guest Uffe Steen
La Fontaine
Fredag d. 22. September kl. 23:00
Entré 60 kr.

Organizers & special guest Uffe Steen
Da The Organizers startede i 1991 var Hammondorglet et næsten glemt jazzinstrument, men det har gruppen gjort sit for at lave om på. Med Kjeld Lauritsen på kreativt orgel, Bob Rockwell på sax i verdensklasse, og Esben Bachs stærke rytmisk backing på trommerne, mestrer gruppen et meget bredt repertoire, og deres jazzballader, swingende blues og funky jazz rammer og fanger et bredt publikum i alle aldersgrupper.
The Organizers har de sidste 15 år spillet utallige koncerter lige fra finkulturelle koncerter til festivaler og jazzværtshuse, og det er også blevet til en stribe CD'er, endda med salgstal de fleste jazzgrupper kun kan drømme om. Den første CD med gruppens navn er for længst udsolgt og har opnået kultstatus.
Som gæstesolist ved årets bluesfestival medvirker guitaristen Uffe Steen, hvis kreative og stilsikre spil matcher gruppen utroligt godt. Han har spillet med The Organizers flere gange før, således er han en ekstra attraktion på gruppens seneste live CD, indspillet på La Fontaine.
Bob Rockwell: sax, Kjeld Lauritsen: Hammond B3 orgel, Esben Bach: trommer, Uffe Steen: guitar
www.theorganizers.dk  Denne artikel kommer fra Copenhagen Blues Festival
http://copenhagenbluesfestival.dk/